Izvor: HappyBSC
06.07.2020 u 13:11
0

KONFUZIJA! ĐAVO ODNEO ŠALU: Ona voli da je gaze i muče

U toku emisije „Jutarnja kafica“ osvrnuli smo se i na Draganu i  Uroša kao i na jihov odnos. 

Naime, kako stoje stvari, svi su primetuili raspravu koja je izbila u večernjim sastima među bivšim ljubavnicima, a kao razlog Uroš navodi njen bezobrazluk. 

– Ja stvarno ne znam šta da kažem. Ona se naljuti na mene što nisam želeo da odem do ostave da joj nešto donesem, a ne naljuti sekad je neko vređa na nacionalnoj osnovi, naprotiv sa takvima je u idelanim odnosima – počeo je Erin unuk. 

Iako se smata da gordi ljudi nemaju ličnost, da su potpuno bezlični, kao i da vole da ih drugi gaze Zorana i Nataša Pajović smatraju da ona nema mozgakako ističu i da se ona tako ponaša jer zna da ima zaleđinu od svojih  drugarica Izabele Alijoski i Jelene Ilić. 

SVE O KORONI

NOVO UPOZORENJE EPIDEMIOLOGA KONA: Za tri dana udar u Beogradu, moramo da poštujemo mere

PLJUŠTE KAZNE! Radojičić o kontroli noćnih klubova

POTRESNA ISPOVEST NADE VULIĆ: Korona mi uzela muža, umalo da nam decu ostanu siročad!

OD DANAS OBAVEZNO NOŠENJE MASKE U JAVNOM PREVOZU: Kazna za one koji ne poštuju odluku

KORONA UZIMA MAHA: Grčka zatvorila granice za građane Srbije

Takmičari su se složili u jednom, a to je da popularna Bells ne može da odbrani Draganu, iako se ona nada suprotnom.

– Neartikulisana odbrana u kojoj Izabela samo psuje nije nikakva odbrana – rekla je Sneža.

Po svemu sudeći kako stoje stvari  niko više nema lepo mišljkenje o Dragani nakon njene manipulacije, ali se ona ne uzrujava mnogo oko toga. Uroš ju je pustio niz vodu i odustao, a ostali osudili njeno ponašanje. 

Da li će takmičari promeniti ili bar malo korigovati mišljenje koju su nedavno formirali o Dragani ili ne saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal i saznaćete informacije iz prve ruke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter