Izvor: HappyBSC
06.07.2020 u 13:21
0

MAGIČNA NOĆ PRED NAMA! OČEKUJTE BROJNA IZNENAĐENJA: Porodično suočavanje i razotkrivanje uz kuvanje u stomaku

Alberto Galorini je u dvorištu velelepne vile otkrio šta je razlog zbog kojeg sa nestrpljenjem čeka večerašnje suočavanje majke i ćerke. 

Porodično razotkrivanje Izabele Alijoski i Slađe doneće nam mnogo toga. 

Alberto, pre svega želi da sazna istinu i pravi ratzlog zaljubljivanja crvenokose rtakmičarke u popularnog fitnes instruktora: 

– Očekujem istinu za promenu, ali ono što osećam je da će Izabela na svoj način potpuno razotkriti  vezu majke i Pavaa – počeo je Galorini  i dodao da se raduje jer će Bells konačno pokazati ko je Slađa i da nije tako fina kao što se predstavlja. 

SVE O KORONI

NOVO UPOZORENJE EPIDEMIOLOGA KONA: Za tri dana udar u Beogradu, moramo da poštujemo mere

PLJUŠTE KAZNE! Radojičić o kontroli noćnih klubova

POTRESNA ISPOVEST NADE VULIĆ: Korona mi uzela muža, umalo da nam decu ostanu siročad!

OD DANAS OBAVEZNO NOŠENJE MASKE U JAVNOM PREVOZU: Kazna za one koji ne poštuju odluku

KORONA UZIMA MAHA: Grčka zatvorila granice za građane Srbije

Iako mnogi smatraju da je Izabela ljubomorna na majku zbog Vladila, spekuliše se da je situacija obrnuta i da je čelična lejdi ona koja ne može da podnese prisustvo svoje ćerke kada je tu Pavao jer kako iste i Galorini ali i mnogi takmičari, ona je ljubomorna na njenu mladost i lepotu. 

Šta je istina saznaćete večeras kada nam slede mnogobrojna iznenađenja a noć preda nama magična. 

Ostanite uz Happy BSC portal. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter