Izvor:
24.10.2018 u 06:30
0

KONTROVERZA UČESNICA OTKRILA JEZIVE DETALJE IZ PROŠLOSTI: Bila je udata, a bivši svekar je razlog FIJASKA BRAKA, evo i zbog čega! (FOTO)

Jedna od najkotroverznijih učesnica sedme sezone "Parova" svakako je Ljubica Stankov, koja se sinoć odgovorima u emisiji "Parograf" zapalila poligraf.

Naime, ne samo što ima jedan propali brak, abortus, ali i traumatičnu vezu iza sebe, Ljubica ima zanimljive planove za budućnost.

Takmičarka koja je ostala upamćena po seks skandalu sa oženjenim cimerom Conjom, sinoć je na poligrafu otkrila sve.

Ljubica se sa osamnaest godina udala za sada već bivšeg muža, ali za od njega razvela nakon dve godine.

Razlog razlaza bio je Ljubičin svekar, koji je od tada skoro punoletne devojke tražio da odmah zatrudni. Po rečima Stankove, tada nije bila spremna na to, pa se dogovorila sa suprugom da se raziđu:

– Istina je, on je šest godina bio stariji od mene, ali se i dan-danas čujemo. Razveli smo se jer je bila ucena od strane njegovog ovca, da ja moram da zatrudnim – izjavila je stankarka velelelpne zemunske vile.

Međutim, još jedan detalj zaparao je uši učesnicima rijaliti poograma "Parovi":

– Moj bivši muž i ja čuli smo se pre mog ulaska ovde, dogovorili smo se da ćemo ponovo biti zajedno kada njegov otac umre – bila je sigurna u ono što govori Ljubica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter