Izvor:
24.10.2018 u 07:39
0

STRAVIČNI DETALJI IZ ŽIVOTA IZABELINE MAME: Sin mi je pretrpeo vršnjačko nasilje, sa njim sam proživela pakao! (VIDEO)

Izabela Alijoski poznata je učesnica "Parova" još iz prethodne sezone, međutim ulaskom njene majke Slađe rijaliti je poprimio posebni obrt.

Svakodnevne rasprave majke i ćerke intrigiraju publiku širom regiona. Međutim, ovoga puta predmet interesovanja nisu bile svađe, već težak preriod koji se nalazi iza Izabeline mame.

Naime, iako stamena i veoma prefinjena, gospođa Alijoski, kada se dotakla teme o svom sinu, nije uspela zadrži suze. Za sve to vreme, Izabela se borila sa sobom da obuzda emocije, ali joj to nije pošlo za rukom.

Po rečima učesnice "Parova", njen devetogodišnji sin pretrpeo je vršnjačko nasilje prilikom odlaska na ekskurziju:

– Moje dete pretrpelo je nasilje zbog čega sam tužila školu koju i danas pohađa. Nakon savetovanja sa priholozima, odlučili smo da ostane u istoj školi da ne bismo poklekli na prvom problemu, te da bi naučio da isti savlada. Nisam ga videla otkad sam ušla u vilu. Iako mi je omogućeno da viđam sina, on ima devet godina i ne može da shvati da ga neće snimati kamere. Kada sam izašla iz rijalitija na jedan dan, nisam uspela da ga vidim, imala sam mnogo obaveza po izlasku, a onda je Izabela počela da pravi probleme ovde, zbog čega joj mnogo zameram- objasnila je takmičarka, a onda je usledila žučna rasprava sa Nikolom Lakićem.

– Znam od ranije za proebleme koje imaš sa sinom, ali ne mogu da opradam što prvo po izlasku iz rijalitija nisi otišla da vidi sina. To je prioritet – rekao je Lakić.

Detaljnu raspravu pogredajte u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter