Izvor: Happy BSC
02.03.2021 u 11:02
0

KOSTI PONOVO PUCALE: Bivši učesnik Parova PRETUČEN, pogledajte kako izgleda (GALERIJA)

Popularni učesnik rijalitija „Parovi“ ponovo je dobio batine. I to nasred ulice.

UDES U BEOGRADU: Povređena osoba prevezena na odeljenje za reanimaciju

VREME DANAS: Hladno jutro i sunčan dan!

ĆIRILICA UZDRMALA SVET! Marić predstavio ženu koja je „Dara iz Jasenovca“: Realnost je bila GROZNIJA od filma!

Zoran Jovanović, poznat na društvenim mrežama pod nadimkom „Ludi brat“ koji je sa bratom Željkom učestvovao u prošloj sezona, napadnut je nasred ulice u Beogradu. 

– Zoran je stekao dosta pratilaca na društvenoj mreži „Tik Tik“, što fanova, što antifanova kada je ometao u radu radnika Gradske čistoće i tada navukao dosta „hejtera“. Ovoga puta njegov izazov je bio mnogo opasniji pa je i dobio reakciju kakvu nije očekivao za svoju neslanu šali da nasumičnoo gurne prvog čoveka na ulici koga sretne – naodi naš sagovornik.

– Drugar mi je zadavao izazove u Knezu i rekao mi je da se zaletim na nekog lika i da ga gurnem. Bila neka dva lika, šetala Knezom i ja se zalećem na jednog od njih i gurnem lika polako, bukvalno sam ga pipnuo. Taj lik koga sam polako gurnuo se samo nasmejao jer me je prepoznao, a njegov drug me uopšte ne gotivi i zaleteo se na mene i nabada me iz sve snage u oko. Toliko mi je modro, nadulo se, imam masnicu preko celog oka – rekao je Jovanović. 

Jovanović je posvedočio da je prilično loše prošao u celoj priči kao i da mu je oko ozbiljno povređeno…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter