Izvor:
26.06.2019 u 17:43
0

KOVALI PLANOVE IZA NJIHOVIH LEĐA: Ovo što će videti ostaviće ih bez teksta! (FOTO)

Lakić je sinoć zvanično trebalo da bude prekinuto komentarisanje odnosa između Ivana i Jelene, i da niko više od takmičara ne želi da priča na tu temu.

– Oni su stvarno originalni, i da se više neće posvađati, oni nek se bude – rekao je Mili, jedan od takmičara koji ne bojkotuje emisiju.

– Ne znam kako neko može da bude ljubomoran na naše probleme, ne znam zašto smo ljudima trn u oku, mene je sramota u njihovo ime – rekla je Jelena aludirajući na takmičare koji su napustili emisiju.

Ona je rekla da nikome ne treba pažnja kakvu oni imaju jer su je dobili na osnovu problema koje imaju u vezi.

Ivan se zahvalio takmičarima koji su ostali za stolom, u emisiji. Pored Milija, tu je i Požgaj, Ivania i Irma.

– Javno se izvinjavam Jeleni zbog svog ponašanja, shvatio sam da sam bio užasan zbog alkohola, prvi put sam se probudio i shvatio da sam mnogo loših stvari uradio sinoć, ona je pokušavala da me smiri, imali smo idealnu priliku da pričamo, bez obzira na laži koje su bile na poligrafu, priznajem krivac sam – rekao je Ivan Marinković.

Pogledali smo snimak na kome su takmičari kovali planove za bojkot Marinkovića i Ilićeve.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter