Izvor:
08.04.2017 u 03:13
0

KRUNIĆEVA ZA HAPPYTV.RS ANALIZIRA LJUBAVNI TROUGAO: Dalila se neće vratiti Mladenu, ona voli samo…

Poznato je da je Jelena Krunić jedna od najboljih drugarica Dalile Mujić. Iz tog razloga smo pozvali Krunićevu da nam prokomentariše najnovija dešavanja u vezi sa Dalilom i Mladenom. Naime, ovo dvoje učesnika koji iza sebe imaju romansu su u sitne jutarnje sate razmenjivali nežnosti…

Krunićeva je ukratko ispričala svoje viđenje situacije:

Mislim da je to možda bilo suđeno da se desi da bi ona shvatila koliku ustvari ljubav oseća prema Dadi…Mnogo tu svega neraščišćenog ima među njima i dalje ali ne u vidu ljubavi.. Dalila definitivno voli Dadu i to je Amin! – rekla je Jelena.

Ipak, Krunićeva ne misli da će se Dalila vratiti Mladenu.

Ona se nikada neće vratiti njemu niti postoji šansa ikakva, ja to znam iz priče sa njom i osećanja prema Dadi,a da li bi je podržavala da bude sa onim nakon svega što je proživela pored njega – naravno da ne – izričita je bila Krunićeva.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter