Izvor:
03.01.2017 u 22:36
0

Ksenija podelila POTRESNU ISPOVEST: „Dečko me je šamarao svaki dan, nije mi dao da idem na posao, završila sam u bolnici! “ (VIDEO)

Nedavno smo u rijaliti programu "Parovi" imali priliku da čujemo potresnu i uznemiujuću ispovest o nasilju koje jedna takmičarka pretrpela.

U pitanju je Ksenija Kranjec iz Slovenije, koja je u intervjuu s Anđelom Lakićević otkrila detalje iz pogubne veze. Ona je bila žrtva nasilja u vezi.

Ksenija je govorila o psihičkom i pre svega fizičkom nasilju koje je trpela, što uključuje šamaranje maltretiranje i prebijanje tako da je jednom završila i u bolnici.

Takođe, Slovenka je ispričala da joj niko nije verovao sve dok konačno nasilnika nije ostavila kada nije mogla više da izdrži.

Pogledajte video:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter