Izvor:
31.08.2016 u 02:25
0

KUDA BEZ GASTTOZZA? Zorica se spakovala i otišla zbog… (FOTO)

Zorica Dukić je pre nekoliko dana najavila na Fejsbuku da je u potrazi za novim lokalom koji planira da otvori u Novom Sadu, pa se već danas bacila u potragu.

Naime, Dukićeva želi da otvori još jedan salon lepote, ali ovaj u Novom Sadu, pa je danas išla sa prijateljima kako bi videla šta ima u ponudi. Ona je postavila fotografije dok su putovali, a potom i sa Petrovaradinske tvrđave gde su odmarali.

Primetno je da Gasttozza nema na fotografijama, pa izgleda da on nije išao sa svojom dragom ili se prosto ne razume u tu vrstu poslova. Pogledajte fotografije:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Zorica Dukić Draguljče

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter