Izvor:
13.01.2019 u 15:05
0

LAKIĆ I COKA PUCAJU PO ŠAVOVIMA: Nakon što su im RODITELJI održali LEKCIJU, ljubavni par se GRCAO u SUZAMA!! (FOTO)

Vesela atmosfera tokom Ilijaninog rođendana za vreme "Nedeljnog ručka" za Nikolu Lakića i Aleksandru Tasić Coku prekinuta je jednim telefonskim uključenjem.

Šta da vam kažem, znate gde se nalazite i vrlo dobro znate šta treba da prevazićete, zajedno ste jači. Coko ti si sada u stanju kada ne bi trebala da se obazireš na malciozne komentare – uputila je reči podrške gospođa Lakić, što je rijaliti roditelje dotuklo do suza.

Desi se neka sitnica koja nas toliko pogodi, onda se meni i njemu skupi sve, i porodica i mnogo nam je teško – rekla je Coka kroz suze, govoreći da joj nedostaje mamim glas

Ostanite uz "Parove" i budite deo spektakla!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter