Izvor:
13.01.2019 u 15:52
0

NESTAŠNE GRUDI RIJALITI IGRAČICE: Izabela ZAVODILA svojim dubokim DEKOLTEOM, Elvin se jedva SUZDRŽAVAO OD… ! (FOTO)

U toku je najveselija emisija "Nedeljni ručak".

Pored bogate trpeze i sjajnih muzičara koji su još jednom pokazali da su majstori svog zanata time što su podigli sve takmičare na noge i time upotpunili fantastičnu atmosferu na današnjoj proslavi čija je glavna zvezda upravo atraktivna Ilijana Vagić koja danas slavi 28. rođendan.

Izabela Alijoski poznata je po tome da voli da se nađe u centru pažnje, pa se tako našla u prvom planu zahvaljujući svojom izazivnom odevnom kombinacijom!

Providna majica sa dubokim dekolteom iz koga je virio čipkasti brushalter, Elvinu je zadavala slatke muke i jasno je da mu postaje sve teže da kontorliše svoje nagone obzirom da retko koji muškarac ostaje imun na zavodničke sposobnosti vatrene Bels.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter