Izvor:
23.01.2019 u 15:11
0

LAKIĆ NA STUBU SRAMA! Vendi ga satrla uvredama! (VIDEO)

U jučerašnjoj emisiji "Jutarnja kafica" sa voditeljkom Vesnom Vukelić Vendi otkriveni su neki šokantni detalji ali su se i ređale i uvrede na račun Nikole Lakića.

Naime, Nikola je trpeo uvrede svih prisutnih i na njegov i na račun Aleksandre Tasić Coke ćuteći uz povremeni smešak dok je Vendi u rafalu isprozivala Lakića:

-Lakić dođe kao sigurna kuća.Ali ne zna, on nije siguran ni za sebe. Njega ne može čovek da uhvati ni za glavu ni za rep zato što on nije ni prema sebi veran a kamo li prema nekom drugom a najopasnije je kada čovek menja boje, iz jednog dresa u drugi, iz drugog u peti, iz petog u deseti. Karakter je ono što nas čini čovekom. Ako mi imamo prevrtljiv karakter i ako možemo da dođem u tuđu avliju i kljucamo tuđe zrnevlje i to već iskljucano zrnevlje, onda smo mi u velikom problemu za život. Ali dobro on ima svoju matematiku i svojju filozofiju.

To ni blizu nije sve što je Vendi namenila kao opis Lakiću.

Pogledajte video za nastavak.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter