Izvor:
16.10.2018 u 18:43
0

LJUBI SE SA SAŠKOM, A GAJI EMOCIJE PREMA ENISI: Đorđe Tomić sve zbunio, pa napokon otkrio sa kojom devojkom je u vezi! (FOTO)

Navodno neverstvo Đorđa Tomića, koji se tokom sinoćnje žurke u "Parovima" pored žive devojke Enise ljubio sa Saškom Karailjaz, podigla je fanove na noge,

Takmičar je u više navrata napumenio da mu je prilikom ulaska u rijaliti prva za oko zapala Aleksandra, ali da je ona već bila u vezi sa Lukom Budimirom.

Ipak, Saška nakon burne noći rekla da od veze sa Đoletom nema ništa, a on je prilikom jutarnje emisije priznao da i dalje gaji osećanja prema, sada već bivšoj devojci, Enisi.

Đorđe je tokom emisije "Upoznajte Parove" prokometarisao događaj:

– Istina je, Saška i ja smo se sinoć zabavljali, ljubili, i bilo nam je zaista lepo. Ona i ja se nikada nismo izjasnili da smo u vezi, a istina je da osećam i dalje nešto prema Enisi – rekao je takmičar, a na kometar da je Enisa u narodu predstavljena kao žrtva, učesnik je prokomentarisao:

– U datoj situaciji ona ne može da bude heroj, niti sam ja heroj, Preuzimam krivicu i priznajem da sam kriv! – priznao je ljubitelj publike.

Aleksandra Karailjaz, koja je u par navrata priznala da je ljubomorna na sve devojke koje priđu Đoletu, konačno se izjasnila:

– Đorđe i ja nismo zajedno, jer on i dalje oseća nešto prema bivšoj devojci. Trenutno nismo zajedno, videćemo šta će biti. Ne želim da se ponavljaju stvari u rijalitiju kao i sa Lukom – objasnila je takmičarka.

– Ne osećam se kao recka, to znam da nisam, niti ću ikada biti, za nju ne znam. Đorđe je u više navrata pokazao da mu je stalo, a to je večeras i pokazao – prokomentarisala je Enisa,

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter