Izvor:
11.12.2018 u 00:21
0

MARIJANA JE ISPRIČALA TAKMIČARIMA PRIČU OD KOJE STAJE KNEDLA U GRLU: Poznati Novosađanin je na tragičan način izgubio dete!

Mirjana Damjanovski sa takmičarima podelila je potresnu priču čoveka iz Novog Sada, sa kojim je bila u vezi i čije ime ne želi da otkrije,koji je na tragičan način doživeo ubistvo njegove ćerke koje je potreslo celu Srbiju.

U "Parografu" koji će tek uslediti, ona će detaljno ispričati najšokantnije detalje iz svoga života.

– Bila sam na patologiji, profesor koji je pregledao nju nije to u životu video. Svaka koščica koja je postojala joj je bila smrskana, samo je lobanja ostala. Ubio ju je u svom stanu 24 sata je tukao. Dobio je 35 godina zatvora, ministar suda je izašao i potpisao peticiju te godine za različite događaje, ono u Kontarstu, diskoteci u Novom Sadu kada su silna deca izgorela, to je bilo namešteno.

U tim trenucima ste bili sa njim?

– Jesam, bila sam s njim i njegovom porodicom. Putevi su nas razdvojili, mene u Kamenici njega po belom svetu. Umrla mu je prva žena u 45-oj, a druga 20 godina mlađa Vladislavu je rodila –

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter