Izvor: Happy BSC
17.09.2020 u 03:01
0

MEDICINSKI FENOMEN U VILI „PAROVA“: NAŠAO se u GINISU još 1983. godine, u njegovim rukama se očas POSLA ispeku KOBASICE! (FOTO)

Slaviša Pajkić iz Požarevca, poznatiji kao Biba Struja, pravi je medicinski fenomen – struja od 20 hiljada volti ne može mu ništa!

On je postavio novi izazov, odlučio je da uđe u rijaliti „Parovi“ i pokaže sebe u drugačijem svetlu.

Sa njim elektoni gube bitku, a u njegovim rukama očas posla ispeku se kobasice i gori sijalica. Da je jedinstven u svetu, dokazuje i „Ginisova knjiga rekorda“ u kojoj se našao još 1983. godine.

SAZNAJTE I OVO

MUK NA KIPRU! ZVEZDA PORAŽENA: Falćineli i Degenek koštali Zvezdu miliona

BROJKE PONOVO RASTU! Ovo je najnoviji korona presek

DOKTORKA DANICA GRUJIČIĆ O KORONI I VAKCINI: Ubeđena sam da se radi o nekoj vrsti BIOLOŠKOG ORUŽJA

DOKTOR KON OBJASNIIO ŠTA DA RADITE PO POVRATKU IZ INOSTRANSTVA: Smete i na posao ali pod ovim uslovima!

RUSKI OBAVEŠTAJCI OTKRILI NAMERU AMERA: Evo kako su krenuli da ruše Lukašenka

– Nemam dva sloja kože niti znojne žlezde – otkriva Biba, „problem mi predstavlja samo vrućina, ako je napolju pakleno, trudim se da ostanem kod kuće, izlazim samo kad moram i to u mokroj majici – govorio je svojevremeno neobični Požarevljanin.

Otkriva da su se mnogi stručnjaci interesovali za njegov fenomen, naročito oni iz inostranstva. Vodili su ga čak i u Tokio, a Japanci su tom prilikom kazali da bi, kada bi imali takvog čoveka, taj sigurno bio pod zaštitom države – kao nacionalno blago.

– Nažalost, u našoj zemlji nemam neku preteranu podršku iako je dokazano da moj dodir leči parezu, migrenu, glavobolju, epilepsiju, štitne žlezdu, reumu, kičmu… – otkriva Biba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter