Izvor:
11.10.2016 u 20:24
0

MIKI NE ZNA KAKVU DEVOJKU IMA PORED SEBE: Anđela promenila LIČNI OPIS, totalno je NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Mlada glumica i voditeljka "Provodadžije" koji se emituje na Happy televiziji, Anđela Lakićević, drastično je smršala po izlasku iz luksuzne vile "Parova". Dok je boravila u rijalitiju, ona je često isticala kako je svesna da se ugojila, ali da će po završetku šoa raditi na svom izgledu.

Obećala i ispunila!

No, pored savršene linije, devojka Mikija Đuričića promenila je i frizuru. Ona je imala svetle pramenove, a sada je postala prava plavuša. Pritom, Anđela je skratila kosu i sudeći po komentarima njenih fanova, lepo joj stoji ova promena. Ali ipak mislimo da će najviše Miki biti oduševljen. Zar ne?

HappyTv.rs
Instagram/andjela.lakicevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter