Izvor:
17.11.2018 u 22:49
0

MILICA STIGLA U „PAROVE“ NAORUŽANA INFORMACIJAMA: Član „Amadeus“ benda, sa kojim si imao konflikt, je Jelenin rođak!

Večerašnja noć u "Parovima" prepuna je iznenađenja.

Naime, velelepnu vilu posetila je jedna od adminki grupe "Šmekeri", Milica, koja je došla da ispriča svoju stranu priče o događajima koji su potresali vilu prethodne sedmice.

Do raskola u Ivanovoj fan grupi došlo je zbog nepodržavanja veze sa novinarkom Jelenom Ilić, a gošća "Parova" otkrila da je Marinkovića nikada nije upoznala, ali jeste njegovu sestru Teodoru.

– Kako da mi se sviđa devojka koja dođe i predstavi se kao novinarka iz Leskovca, a sve je samo to ne. Njen rođak iz "Amadeus" benda te je pretukao -rekla je Milica, a Jelena objasnila:

– Tačno je da je moj dalji rođak jedan od članove pomenutog benda, ali ne i taj sa kojim je Ivan imao konflikt – objasnila je.

Happytv.rs
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter