Izvor:
16.03.2018 u 23:09
0

MLADEN VULETIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS: Ninu i mene očekuje sjajna budućnost, ako ja korigujem ponašanje! (foto)

Svađa Mladena Vuletića i Nine Prlje, prethodne srede na žurki u "Parovima", privukla je veliku pažnju javnosti.

Samo za happytv.rs poznati Crnogorac odgovara na sva pitanja koja interesuju gledaoce zabavno-humorističkom programa "Parovi".

Tvoji odnosi sa Ninom su u poslednje vreme poremećeni. Zašto dolazi do konstantnih nesuglasica, i ko je taj koji neće da popusti?

– Da, ona je zadnjih nekoliko dana bolesna i plus je ovdje pola godine, sve joj se skupilo i dolazi do tih svađa. Nismo u sjajnim odnosima, ali mislim da sam ja kriv za to.

Nina je izjavila da joj jako smeta što piješ. Šta planiraš da uradiš povodom toga?

– Glavni razlozi naših svađa i moje odvratno ponašanje je baš taj alkohol, aplaniram da totalno prestanem da pijem i da pokušam da je vratim.

Misliš li da ćeš srediti odnose sa Ninom od poslednje svađe, koja se dogodila između vas za vreme žurke?

– Pa ja se nadam da hoćemo, jer se baš volimoi greota bi bilo da ne ostanemo zajedno. Ja sam kriv i ja treba da se mijenjam i daču sve od sebe da tako i bude.

Da li misliš da te Nina voli i da to što pričaš, priča tebi u inat jer je ljuta?

– Da, Nina me voli i dokazala mi je to milion puta, samo je razlika što ne iskazuje emocije isto kao ja, a sve to priča u inat. Ona je takva, ja je možda i ne bih volio da je drugačija.

Kakava su tvoja očekivanja posle rijalitija, ako sada uspete da rešite sve nesuglasice?

Ako sve riješimo, i ako budemo zajedno, i nakon rijalitija želim prvo da je odvedem do babe, pa na putovanaje i onda da počnemo zajednički život. Čak i na poslovnom planu možemo da briljiramo. Sve u svemu nas čeka lijepa budućnost, ako je budem korigovao svoje ponašanje.

Sve vesti o "Parovima" čitajte na happytv.rs.

Happytv,rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter