Izvor:
26.10.2018 u 13:28
0

NAKON ŠTO GA JE SAŠKA OTKAČILA PRIBLIŽIO SE BIVŠOJ: Da li će se Tomić pomiriti sa Enisom? (FOTO)

Đorđe Tomić učesnik sedme sezone Parova, skrenuo je pažnju na sebe kada je ušao u vezu sa dosta starijom takmičarkom Enisom Bajramović.

Iako su izgledali kao najstabilniji par u vili, njihova ljubavna idila je bila kratkoga daha jer se Tomiću dopala Aleksandra Karailjaz.

Samo dan nakon raskida sa Enisom, Đorđe se upuastio u vezu sa Saškom koja još uvek nije prebolela bivšeg dečka i takmičara Luku Budimira.

Tomić je ovoga puta želeo da uozbilji svoj odnos sa Saškom, međutim ona je htela isključivo neobaveznu vezu sa povlasticama, te je došlo do sukoba mišljenja i želja.

Kako je Aleksandra otkačila Đorđa, takmičar se je iskoristio priliku da se ponovo približi bivšoj devojci Enisi.

Većina učesnika je to okarakterisala kao lošu taktiku za opstanak u rijalitiju, a i Slađa je imala svoj komentar:

– Razočarana sam u Enisu, ona kao jedna zrela i ostvarena žena bi mogla dosta toga da nauči od male Saške koja iako ima devetnaest godina, zrelo razmišlja i ima svoj stav.Saška oduševila si me, a Tomića neću komentarisati –

Da li će bivši ljubavnici Enisa i Đorđe pomiriti bez obzira na osudu svojih cimera?!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter