Izvor:
22.12.2016 u 17:56
0

„Ne puštajte ga, molim vas“: VESNA RIVAS plače i moli da joj SIN ne uđe u „PAROVE“, kako ne bi imao SEKS sa …

Vesna Rivas, koja je u prvom trenutku podržala svog sina Petra da uđe u rijaliti "Parovi“, koji je nju vratio u javni život, a i od kojeg je debelo zaradila, sad moli produkciju Hepi televizije da od dogovora odustanu.

– Rekla je da je spremna da ponudi novac za raskid Petrovog ugovora, samo danjen sin ne uđe u vilu – saznajemo od Vesnine dobre prijateljice.

– Bilo joj je u prvom monentu interesantno, ali, kad se setila da je u prošloj sezoni bilo priče da je njen sin imao ljubavnu romansu sa Ružicom Veljković, ona je počela da plače i okreće brojeve vodećih ljudi televizije, i da moli da Petar nikako ne uđe.

Vesni je objašnjeno da se ugovor potpisuje da bi se poštovao, pa je ona ponudila sav svoj zarađeni honorar, ali odgovor produkcije je izostao, za sada.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter