Izvor: Happy BSC
27.02.2021 u 10:04
0

NEDA NEMILOSRDNA: Milan se pokazao kao OBIČAN SLABIĆ!

Novonastala situacija između Minje i novog ukućana u luksuznoj vili Milana Mijatovića ne prestaje da intrigira. Njih dvoje su par koji se nije ustručavao da pokaže svoje emocije pa su tako i na očigled svih  razmenjivali nežnosti.

NE PROPUSTITE

SRBIN JE KRALJ! Bjelica polaganjem doneo pobedu Sakramentu (VIDEO)

MALI SAOPŠTIO VAŽNU VEST: Prosečna plata u decembru veća za 5.000 dinara

NEMA ZADRŽAVANJA NA NAPLATNIM RAMPAMA: Prvog dana vikenda suvi kolovozi

Mnogo se špekulisao o iskrenosti njihovog odnosa i da li je ona uopšte zaljubljena u njega ili to mesto ipak zauzima Uroš. Njemu su za oko zapale još neke devojke iako nije pokušavao da ih osvoji.

Neda je sinoc iznela da je i Milan sigurno shvatio kako je Zorana devojka za njega ali i da mora se potrudi da bi je pridobio pa je linijom manjeg otpora prešao na Minju kao lakši zadatak.

-Milan se pokazao kao slabić-zaključila je Neda 

Ništa manje surova bila je i prema Minji za koju je rekla da ne zna da bude „iznad svega“ i da večito od sebe pravi žrtvu  i samo vrišti.

Dala joj i savet da misli svojom glavom, a zatim se  ustremila na Igora i Katarinu i njihov odnos u vezi uporedila sa svojom ljubavnom romansom da Tirketom. Podsetimo ovaj par je imao žustru svađu proteklih dana gde su pale teške reči.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter