Izvor:
13.03.2019 u 16:00
0

NEOČEKIVANI PRIZOR! OVO OD LAKIĆA NISMO OČEKIVALI! Coka nije znala da je dobar u …(FOTO)

Nikola Lakić uskoro će se oprobati u najtežoj životnoj ulozi, postaće za koji mesec otac. Nikola je poznat kao velki zavodnik koji ne krije da je promenio dosta devojaka.

Trenutno je u skladnoj vezi sa Cokom, a da li će to tako ostati i kada dođe dete videćemo.

Lakić je neko ko obožava noćni provod, i uvek je u društvu lepih devojaka. Voli da pozira za društvene mreže, a i da pokazuje svoje telo.

Na njegovom Instagram profilu pronašli smo sliku koju nismo očekivali, uslikao se kako usisava kuću. Kao da je predosetio da će se skrasiti u sedmoj sezoni "Parova".

Čini nam se da je veoma vešt u kućnim poslovima, pa zato verujemo da će on biti zadužen za održavanje higijene u Cokinom i njegovom domu.

Happytv.rs
Foto:Instagram/lakic.nikola83

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter