Izvor:
31.12.2016 u 04:07
0

Neviđena svađa oko GUZE: Miljana isprozivala Krunićevu zbog silikonske zadnjice, a onda je dohvatila jednu učesnicu koja ima PRIRODNU! (VIDEO)

Jelena Krunić, go go igračica i poznati rijaliti igrač, sinoć je ušla u vilu Parova. Veoma brzo je imala sukob sa Miljanom Kulić, a pljuštale su međusobne uvrede i optužbe. Osim što su prebirale jedna drugoj po prošlosti, glavna tema spora je, verovali ili ne bila guza Jelene Krunić!

Miljana je isprozivala Krunićku da joj je zadnjica veštačka i silikonska, zbog čega joj se ista uopšte ne dopada. Da voli samo prirodno, Miljana je dokazala, tako što je pozvala, po njenom mišljenju prvu guzu ove sezone Parova, Aleksandru Subotić, čiju je guzu svima pokazala, ali i dobro opipala. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u našem videu.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter