Izvor:
16.12.2019 u 18:11
0

NIJE BILA VERNA: Naida otkrila da je varala dečka sa Gastozom! Pokajao se što je uopšte i postavio pitanje! (VIDEO, FOTO)

USKORO POČINJE EMISIJA "UPOZNAJTE PAROVE": Večerašnji gosti neće imati milosti! Spremni su da obelodane istinu! (FOTO)

Naida Gadžo i Pavao Vladilo sve više vremena provode zajedno i razgovaraju na različite teme. Tako je Pavao imao jedno interesantno pitanje za Naidu:

Jesi ti varala? – pitao je Pavao.

Pa vidi. Nisam varala, nego sam imala pogrešnog dečka, pa pošto je bio pogrešan izbor pojavio se drugi dečko, a to je bio Nenad. Ako to računamo kao varanje, onda je varanje. Sa Nenadom sam raskinula pre nego što sam se pomirila sa bivšim dečkom– odgovorila je Naida.

Da se podsetimo, Naida je ušla u rijaliti kao bivša Gastozova devojka. Međutim, ona je pokazala da ima kvalitete koji su neophodni za rijaliti. Britka je na jeziku, uvek iznosi svoje mišljenje i veoma je aktivna. Videćemo da li će tako i ostati.

SAMO ZA ŽENSKE OČI: Kada ga vidite u bazenu neće vam biti lako! Svima pokazao savršeno telo! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva


OVO MORATE PROČITATI

KAKO JE ZAPALILA INSTAGRAM Skinula se supruga golmana Predraga Rajkovića (FOTO)

SAMO ZA ŽENSKE OČI: Kada ga vidite u bazenu neće vam biti lako! Svima pokazao savršeno telo! (FOTO)

POTRES U SVETU TENISA Noletu jermenska mafija nudili 200.000 dolara da izgubi meč

OPLJAČKANA ĆERKA BERNIJA I SLAVICE EKLSTON Policija UTVRDILA koliki je MILIONSKI PLEN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter