Izvor:
04.07.2017 u 20:29
0

NIJE ONO ŠTO STE MISLILI: Otkriveno zašto Ružica Veljković nije bila na finalu pete sezone „Parova“! (VIDEO)

Najpopularniji rijaliti šou "Parovi" završio se pre dva dana, a pobedu pete sezone odnela je Bosanka Dalila Mujić kojoj su fanovi dali najveću podršku.

Ona je bila u konkurenciji sa Slađanom Petrušić, no iako je većina finalista bodrila hrvatsku pevačicu, Dalila je ipak uspela glasovima da je nadmaši.

Na velikoj sceni Happy televizije bili su svi finalisti koji su ispali, dok su sa druge strane sedeli pobednici prve tri sezona "Parova".

No, pobednica četvrte sezone Ružica Veljković se nije pojavila na finalu, a sudeći po njenom profilu na Instagramu, ona je morala da ode po sestru na aerodromu koja se, izgleda, vratila sa putovanja.

U svakom slučaju, verujemo da je Ružica pratila finalnu noć i da se podsetila kako je to izgledalo pre godinu dana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter