Izvor:
08.12.2017 u 23:11
0

NINA PRLJA EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: Manekenka otvoreno o trudnoći i odnosu sa Gasttozzom!

Intrigantna i kontroverzna učesnica rijaliti šoua "Parovi" Nina Prlja, otvorila je dušu za HAPPYTV.RS portal i pričala o svojoj trudnoći oko koje se polemiše poslednjih par dana kao i odnosu sa Nenadom Marinkovićem-Gasttozzom.

Ana Batić ti je sinoć prognozirala trudnoću. Šta imaš da kažeš na to, kako bi se ponašala da si, na primer, upravo sada, u drugom stanju?

S obzirom da imam sve simptome trudnoće zabrinula sam se iskreno. Ne znam da li da se smejem ili da plačem. Jeste radosna vest ali i neočekivana. Zbunjena sam i iznenađena. Ako stvarno test potvrdi biću najbolja majka na svetu.

Dalila Mujić, po ulasku u vilu, imala je samo reči hvale za tebe. Šta imaš da kažeš na njeno mišljenje da bi Gasttozz bio sa tobom, kao i da si premija za sve njegove bivše devojke, naročito Zoricu Dukić?

Dalila me je stvarno iznenadila, mislila sam da ću imati konflikt sa njom kada je ušla imala je niki čudan stav prema meni. Ali iz dana u dan sve više mi prija njeno društvo. Što se tiče njene izjave ne zna zaista. Gasttozza ne gledam u tom smislu i nisam razmišljala o tome. A za Zoricu mislim da je to rekla zato što imaju konflikt. Zorica izgleda sjajno i tu nema dileme. Ostale bivše ne mogu da komentarišem jer ne znam ko su niti kako izgledaju.

Prilikom gostovanja u "Upoznajte Parove" Zorica Dukić je prokomentarisala da najbolje poznaje Gasttozza, te da ima velike šanse da prevari Naidu sa tobom. Kako komentarišeš ovo Zoričino mišljenje?

Zorica ko Zorica. Ne bi ona bila ona da ne baci neku provokaciju. Naravno da ne mislim da bi Gasttozz prevario Naidu on da je to hteo već bi je prevario, to je moje mišljenje.

Neke učesnice iz rijalitija tvrde da si im se poverila da si zaljubljena u Gasttozza. Da li ipak postoji šansa da se nešto dogodi između vas do kraja rijalitija?

Bože sačuvaj. To nije istina. Gasttozz me uopšte ne privlači na taj način. To što smo mi bliski i što se družimo ne mora da znači da sam zaljubljena.

Mnogi smatraju da si deo Gasttozzovog "klana". Prokomentariši nam ove navode?

Nisam ja deo nikakvog klana. Ja tako ne funkcionišem. Ako nam se mišljenja ne slažu ja uvek kažem. ali razmišljamo dosta slično i družimo se. Nema to veze sa klanom – jasna je bila Nina.

A da li je lepa manekenka zaista trudna, te čije dete eventualno nosi, saznajte večeras samo na Happy televiziji, gde će Nina uraditi test na trudnoću.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter