Izvor: HappyBSC
20.05.2020 u 18:11
0

NJEGOV HAREM BOGATIJI ZA JOŠ JEDNU BOMBU: Pravnica čeka svoj plen iza ćoška

Ljute rivalke na megdanu!

Za njegovu malenkost Ivana Mitrović i nova takmičarka Kristina biju bitku koja će pre doći do njegovog srca iako obe znaju da je u njemu već duže vreme stacionirana pravna plavuša. 

Karatistkinja je u više navrata pokušala da osviji Miklijevo srca, ali nije uspelo. Propao joj je i plan kada su bili sami iza kupatilskih vrata. 

Iako ova takmičarka sebe vidi u belom pored iskusnog rijaliti takmičara Radosavljevića njeni planovi su pali u vodu na najgori mogući način, odbijanjem i vređanjem.

Iako je znala da u vili postoji žena koja je predmet interesovanja čoveka kog ona voli, nekako je sa tim uspevala da se izbori, dok je ulaskom nove takmičarke sve dobilo drugačiju konotaciju. 

Njeni planovi su pali u vodu,  jer je Mili posvetio apsolutno celog sebe Kristini. 

Mnogi takmičari smatraju da je on to uradio kako bi se osvetio Nataši,  ali postoje i oni stanari velelepne vile koji misle da mu se nova takmičarka jako dopala. 

Ivana Mitrović je napravila opšti haos i izbila je svađa kakvu vila dugo nije videla, ali onda je usledio hladan tuš kojim je nova takmičarka pokazala da je zauzela „tron“ uz potencijalog ljubavnika.

OVO MORATE ZNATI

SMEH DO SUZA! Englezi proglasili „jugo“ najgorim automobilom, a onda im je Vranjanac Saša odgovorio!

Ukinuta kućna izolacija za građane koji uđu u Srpsku

POČEO RAT! Novim oružjem napadnute američke ambasade! POGLEDAJTE! (VIDEO)

OVAKO JE NASTALA NAJČUVENIJA SEVDALINKA Bila je hit u staroj Jugi, ali su Austrijanci poludeli za njom (VIDEO)

PONOSNI JUNAK MAJKE RUSIJE Malo poznata biografija najčuvenijeg snajperiste Drugog svetskog rata (GALERIJA)

– Ja sam počela da se bavim Ivanom i uskoro ću je postaviti tamo gde joj je i mesto – rekla je kratko i jasno atraktivna plavuša. 

Sve ovo nemo posmatra Nataša za koju se spekuliše da ih samo pušta i čeka pravi trenutak kada će napasti i „poneti“ svoj plen – Milija. 

Milionski auditorijum je svestan da je dovoljna samo jedna njena reč kako bi Mili promenio ploču i zaboravio na sve žene. 

Da li će pravna plavuša umešati prste ili ne saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter