Izvor: HappyBSC
23.09.2020 u 00:20
0

NJU TO NAJVIŠE BOLI: Knedla joj u grlu!

Treće pitanje u „Parografu“ postavljeno Eleni Petrović je: 

„Da li je istina da vam je otac bio alkoholičar?“

Elena je rekla: 

SAZNAJTE I OVO

Zorana Mihajlović NAJAVILA: Formiranje vlade biće u zakonskom roku!

DAČIĆ: Otvaranje DFC je veliki događaj za Srbiju!

HOROR u SMEDEREVU: Majka OSTAVILA u STANU SAMO JEDNOGODIŠNJE DETE! Beba NAĐENA GLADNA i PRLJAVA

– Kad smo se dotakli mog oca, mogu da kažem da on pije i dalje. Moja mama je bila samohrana majka, baš iz tih razloga. Ona je doživljavala nasilje od njega. Nisam ga viđala redovno. On je moj otac, kakav god da je. Oprostila sam mu i za loše detinjstvo. Nije bio tu kad mi je najviše trebao. To je bilo kada se mama preudala. Tada sam bila u pubertetu i pojavio se neki nov čovek u kući. Nisam volela očuha i želela sam da umesto njega tu bude moj otac.  Tada sam bila osmi razred. On je hteo da idem da živim kod njega. Nekih godinu ipo dana sam bila kod njega. Tada mi je mama nedostajala.  On kada je trezan hoće da stvori da radi, a kako se napije, od toga nema ništa. Bila sam u jednom periodu kasnije kod majke, jer je on bio agresivan. Sada imam korektne odnose sa njim. 

PROČITAJTE JOŠ…

KORONA U REGIONU: Veliki broj novozaraženih!

HAŠKI TRIBUNAL: Udruženje veterana OVK minira primenu pravde

Vučić DOBIO POKLON od Grenela! Uspostevljena DIVNA SARADNJA!

Tramp SE ZAHVALIO Jakobsonu na nominaciji za NOBELOVU NAGRADU

– Sećam se da me pretukao za neku Novu Godinu. Imala sam 15 godina. On me je udario jer sam prespavala kod mame posle slavlja-ispričala je Elena. 

– Ja sam to mnogo teže podnela nego Elena. Mog oca sam upoznala sa 17 godina. Bio je u zatvoru i javljao mi se samokada bi mu trebale pare. Moj otac se kockao i pio je mnogo. Moja majka ga je napustila zbog takvog života-ispričala je Aleksandra Krstić. 

Poligarf je pokazao da je Elena rekla ISTINU!

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter