Izvor:
26.02.2018 u 23:39
0

NOVO IZDANJE EMISIJE „UPOZNAJTE PAROVE“: U studio televizije Happy dolazi bivša takmičarka!

Nova radna nedelja, a naravno tu je i vaša omiljena emisija vezana za najpopulatniji rijaliti šou na Balkanu, emisija "Upoznajte Parove".

Danas ćemo govoriti o aktuelnim temama iz vile "Parova", s obzorom na to da je sinoć u toku bilo i izbacivanje, sumnjalo se da je Nina Prlja u drugom stanju, a Ivan Marinković je plakao u taknoj sobi.

O svemu ovome, kao i o drugim temama govorićemo sa našim gostima: balerina Drina Pešić, novinarka Kristina Madić, Stefan Šebez, kao i izbačena takmičarka Minela.

Voditeljka emsije: Jovana Jeremić.

Ostanite uz Happy televiziju, kao i portal happytv.rs za najnovije detalje iz vile "Parova".

Naravno, postavite pitanje učesnicima rijalitija na našoj Fejsbuk stranici "Parovi – Reality Show", osnosno na OVOM linku.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter