Izvor:
16.02.2019 u 00:25
0

NOVO SUĐENJE JE U TOKU: Baki rešio da tuži Ivana, a razlog je izazvao OPREČNE REAKCIJE! (FOTO)

Suđenje Ivana Marinkovića i Andrije Đoganija privuklo je veliku pažnju javnosti i izavalo nikad vreliju atmosferu u vili "Parova".

Kako su mišljenja bila podeljenja, Produkcija je rešila da ogranizuje novo suđenje. Naime, Baki B3 je ovoga puta tužio je Marinkovića zbog provokcija.

Ono što svi primećuju već mesecima je da Baki uvek reaguje na Ivanove provokacije koje su upućenje Dini Galorini, sa kojom ga povezuju već duže vreme.

Da podsetimo, u prvom suđenju Ivan je tužio saigrača, a porota je glasala u Đoganijevu korist, a sudija je bio naodlučan na temu – da li su provokacije uvek opravdane u rijalitiju.

Produkcija je rešila da ipak kazni Bakija novčanom kaznom od 2.000 evra, a nakon odluke porote sačuvala Bakija od diskvalifikacije.

Pratite samo na happytv.rs koji je ishod narednog suđenja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter