Izvor:
08.04.2017 u 06:27
0

OD NJE SE SVAŠTA MOŽE OČEKIVATI, ALI OVO… Miljana pokazala kako da žene izgledaju mršavije, a savet je dobila od Seke Aleksić!

Nikola Lakić otkrio je šta je Miljana Kulić danas uradila.

Ona je uzela Brankin listerin za zube i trljala ga između nogu. Ja sam bio u šoku. A pre neki dan je uzela lak za kosu i prskala po celom telu – rekao je on pokazivajući kako je Nišlijka to radila.

Bojana, meni je Seka Aleksić rekla da žene kada hoću da izgledaju mršavije, odnosno pošto su smršale, pa da se ne vidi celulit, napršću po butinama lak za kosu. Seka je čula da je spominjem dok sam bila u četvrtoj sezoni, pisala sam joj na Fejsbuku, ona me je čak i pozvala u Staru Pazovu i puno je pozdravljam ovom prilikom – izjavila je Miljana.

Svi su se smejali ovome, pa čak i voditeljka Bojana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter