Izvor:
21.03.2019 u 13:53
0

ON JE RANJENA ZVER: Požgaj TRAŽI i NUDI pomoć svom KUMU! Obojica PATE zbog LJUBAVI, jer…! (FOTO)

Aleksandar Požgaj i Milutin Radosavljević Mili sve su bolji drugovi, te se često nazivaju i epitetom "kuma" što dokazuje koliko je njihovo prijateljstvo jako.

Naime, bivši političar je prošao kroz veoma turbulentni ljubavni period u poznatom rijalitiju, kroz koji sada prolazi Mili.

S obzirom na to da je Radosavljević varira u odnosima sa Markovićevom, nekadašnji direktor novosadske luke ga je savetao, kako da se postavi u odnosu sa trenutno bivšom dragom.

Ja tebe nikad nisam video ovakvog, tebe boli to sve što ti se dešava sa njom, Nikad te nisam video da ovako patiš. Kao ranjena zver si. Uz tebe sam prijatelju – kaže Požgaj.

Istina je, ne mogu da sprečim to što osećam – rekao je Mili.

Nije ni meni lako ovih dana, nešto sam smoren, bićemo tu jedan za drugog – dodao je nekadašnji političar.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter