Izvor: Happy BSC
22.02.2021 u 13:12
0

Ona je ovaj put PREVARENA: Ivan izneo šok detalje! (VIDEO)

Ona je ovaj put izigrana.

Milijana Bogdanović postala je poznata po braku sa više decenija starijim Milojkom Božićem, sa kojim je ušla u rijaliti „Parovi“, gde ga je i prevarila i tako osudila njihov brak na propast.

NOLE VLADAR PLANETE

ĐOKOVIĆ: STANJE POVREDE POGORŠANO, čeka me period mirovanja

SRĐAN ĐOKOVIĆ ZA HAPPY: Nek budu svesni – najbolji je i gotovo!

KAKVO SRCE IMA NOVAK! Odrekao se nagrade od MILION dolara!

309. NEDELJA VLADAVINE! Nole obara još jedan rekord 8. marta

Milijana je u tekućoj sezoni „Parova“ sve bliža sa Ivanom Gavrilovićem pa mnogi smatraju da bi se njih dvoje upustili u romansu da denser nije oženjen.

Ipak, svi smatraju da je Ivan glavni krivac ovog zbližavanja, te ga cimeri osuđuju jer smatraju da on iskrorišćava Bogdanovićevu.

Neda Lakić je upravo zbog toga osula rafalnu paljbu po Gavriloviću.

 Ti Milijanu iskorišćavaš, zbližio si se sa njom radi kadra, sad se praviš lud, a svi znamo da ti se sviđa, nego se bojiš ženine reakcije – smatra Neda.

Celu raspravu možete pogledati i poslušati u snimku dostupnom ispod teksta:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter