Izvor:
03.11.2019 u 09:55
0

OŠIŠAĆU TE NA ĆELAVO: Golubovićka se TRESLA OD STRAHA kao je čula šta joj sleduje od Zapca!!! OBEZBEĐENJE REAGOVALO! (FOTO, VIDEO)

Jelena Golubović zbog svog intrigantnog stava i ponašanja sa brojinim takmičarima lako ulazi u sukobu. U žižu javnosti dospela je sa svojim sukobom sa Slađom Petrušić, koji je stigao i do suda, a na njeno veliko iznenađenje i pored kazne koju je dobila ova takmičarka, ona je sada u prilici da deli sa njom životni prostor!

Nemanja Stamotić Zabac joj je javno obećaj da će da ošiša na ćelalo. Još jedna izuzetno ozbiljna pretnja upućena ovoj takmičarki izazvala je veliki nemir u vili "Parova"!

Ošišaću te do glave, zapamti, to ću napolju da uradim, recimo kada uđeš u zgradu i kreneš da uplaiš svetlo odjednom nema svetla i samo se ja pojavim, zvaću te ćelava Jelena – pretio joj je Zabac.

Pa hajde probajte – branila se Jelena.

Nemanja Stamatović Golubovićku naziva pogrdnim imenima i ističe da je ponosan na Milijanu i Milojka iz razloga zato što što je njen suprug Milijani zabranio da se druži da sa Jelenom!

Pogledajte video:

NEVENA VOLI "SVAŠTA" U ŽIVOTU: Ilićeva SUROVA PREMA KALAVERKI, spremna je da otkrije njene NAJMRAČNIJE TAJNE! (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter