Izvor:
06.04.2017 u 01:19
0

PISMO KOJE JE POTRESLO VILU: Evo šta je Čabarkapa poručio Mungosu, Davidu i Srboljubu!

Večeras je u emisiju "Upoznajte Parove" prostiglo pismo Aleksandra Čabakape.

On se u njemu obrati svojim neprijateljima. Pre svega isprozovao je Mungosa, Davidovog očuha. Reči je imao i za Davidovog brata, i najzad za Srboljuba.

Ovako je glasilo pismo:

-Za Mungosa: Silo munjo nebeska, što si dozvolio da u šestoj deceniji života ispravljaš krive drine u rijalitiju? Ne znamo se lično, a komentarišeš da mi neko piše pisma za cigare. Sam znaš da su u zatvoru glupani koji ne znaju gde je levo. Ja sam u zatvoru zbog lažnih prijava. Mi ćemo napraviti poslovnu saradnju – radićeš za mene kao istrebljivač mungosa! Kao što znamo u Vojvodini ima samo vodenih zmija koje nisu bezopasne, ti si za ove zmije sa juga rak rana. Jedina zmija koju ne možeš da savladaš sam ja – kraljevska kobra. Javi se da se nađemo u kafani. Što se tiče Davidovom pastorka, žgoljavog tetreba, ljubitelja flore i faune, poručio bi mu da ne gure zadnjicu tamo gde muškarci mere polne organe. Ja neke gepeke koji se pominju nisam pominjao. Srmdoljube, ja ne mogu biti ponižen od Aleksandre jer sam ja nju ostavio a ne ona mene. Vi biste voleli da ja robijam, ali ja sam uskoro napolju. Laži su zaštitni znak vaše porodice. Sve klošar do klošara. Pokušavaš da me predstaviš kao zlikovca, ali ne možeš da preboliš odnos tvoje žene i mene. U svakoj izjavi si kontradiktorniji nego predhodne. Više se neću oglašavati, a za sve što sam rekao imam dokaze.

Svi u vili ostali su šokirani.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter