Izvor:
18.10.2016 u 01:54
0

POKUŠALA DA SAKRIJE, ALI JEDAN KOMENTAR JE ODAO: Dalila Mujić se KONAČNO udaje?! (FOTO)

Dalila Mujić već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa Mirzom Mehovićem koji joj itekako prija s obzirom na to da Mujićeva nije nikad bolje izgledala!

Naime, bivša učesnica "Parova" je veoma aktivna na društvenim mrežama na kojima se vidi kako ona uživa u kupovini, treningu, noćnim izlascima, kao i u vremenu koje posvećuje sebi i svom izgledu.

Dalila često odlazi kod frizera, a sada se slikala u liftu sređena tip-top! Našminkana, doterana, Mujićeva izgleda odlično, a pritom je pokazala zategnute noge koje su rezultat svakodnevnog treniranja. Neko od njenih fanova "šerovao" je njenu fotku i napisao da je "vreme da se ovako lepa devojka uda, ako već i nije krenula ka tome". Da li je Dalila zaista krenula na svoje venčanje (mada Mirza nije pored nje), ili da završava stvari u vezi svadbe, ne znamo, ali svakako im želimo sreću u tome.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Dalila Mujić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter