Izvor:
23.01.2019 u 06:41
0

POLIGRAF OTKRIO JELENINU LAŽ: OVO će prouzrokovati rat epskih razmera između Dine i nje! (FOTO)

Sinoć je na poligrafu bila Jelena Ilić. Većinu pitanja je rekla istinu, govorila je o raynim iskustvima, poslovima, borbom sa depresijom, iznela je neki drugi, do sada neviđeni deo sebe.

Međutim, na pitanje da li smatra da joj je Dina Galorini najveći protivnik u vili ona je odgovorila sa NE. Poligraf to nije potvrdio, ispostavilo se da je slagala što je prouzrokovalo brdo ružnih komentara sa obe strane.

Jelena je rekla da ne podnosi Dinu, da joj je odvratna i da ona samo traži konflikte. Pritom najviše joj smeta što samo glumi a jako je, po njenom mišljenju, glupa, ne može da manipuliše pa bi samo da izaove na fizički sukob.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter