Izvor:
23.02.2019 u 02:37
0

PRODUKCIJA PRIREDILA IZNENAĐENJE ZA ALEKSANDRU: Takmičarka nije mogla da veruje svojim OČIMA! (VIDEO)

Produkcija rijaliti programa "Parovi" ne časi časa da iznenadi takmičare.

Naime, ulazak Ivane Požgaj u luksuznu vilu, pomrsio je konce između Aleksandre Marjanaović i Aleksadnra Požgaja, koji su priznali da gaje emocije jedno prema drugome.

Kako se bivši političar odlučio za ženinu ljubav, Marjanovićeva završila u zagrljaju Mladena Vuletića, koji je posetio zemunsku vilu tokom žurke.

Ipak, Aleksandra je promenila mišljenje kada je od starih takmičara saznala kako se Vuletić ophodio prema bivšim devojkama, zbog čega je rešila da okonča romansu.

Šarmanti Crnogorac telefonskim putem uključio se u emisiju "Vruća stolica", ne bi li pokušao da razuveri takmičarku koja mu je, kako tvrdi, veoma zapala za oko.

Produkcija je odlučila da emituje snimak Vuletićeve svadbe iz prethodene sezone, a lepa Aleks nije mogla da veruje svojim očima šta vidi.

Pogledajte:

Happytv.rs Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter