Izvor: HappyBSC
24.05.2020 u 20:22
0

PROGOVORILA I SKINULA KAMEN SA SRCA: Iskoristio je pa šutnuo uz reči ZBOGOM (VIDEO)

Ivana Mitrović u Tajnoj sobi oplela je po svim takmičarkama, bez dlake na jeziku ali nije izostavila ni njenu opsesiju Milija.

Ona se osvrnula na sve takmičarke u violi, najduže se zadržala na opisu Nataše.

Mnogi takmičari komenatrisu da je konačno srećna karatistkinja jer je videla da je pravna plavuša završila u rukama drugog muškarca a ne u zagrljaju njenog voljenog. 

– Nataša je mnogo lepša kadas e malo ugoji. Ona se dosta prolepšala i sada je jedna od najlepših devojaka u vili – objasnila je Ivana Mitrović i dodala da je čak i popularni fitnes instruktor rekao kako je ona najlepša devojka u vili,i da je to jedasnod razloga što je pao na nju.

Ivana se dotakla i nejne nesuđene ljubavi Radosavljevića. On je naziva uhodom koja mu ne da mira, ali ona ne odustaje. Sebe vidi kao njegovu ženu uz neizostavnu belo venčanicu i matičara. 

OVO MORATE ZNATI

LAZAREVA KLETVA IH STIGLA: Pred Kosovski boj knez je prokleo ovo selo! (FOTO)

RASPADA SE NATO! Povlače se potpisi sa sporazuma!

POSTAVLJENA STRAŽA: Misterija koja vodi do vođe KIM DŽONG UNA

REIS UL ULEMA SEAD NASUFOVIĆ: Samoća je teška! Jedno smo drugome poklon od Boga i treba da čuvamo jedni druge!

AMERIKA SE SPREMA ZA RAT! Noćas testirali MOĆNO LASERSKO ORUŽJE! (VIDEO)

DR SRĐA JANKOVIĆ: Skidam masku kada se ovo desi!

Iako je Mili redovno ponižava i tera od sebe, ona ostaje uz njega  i nikada ga ne ostavlja na cedilu. 

Za milionski auditorijum onaizgleda kao moralni pobednik jer je uspela da rastavi Milija i plavušu, koja je uz napad histerije koji je produkt njenog boravka sa milijem u kupatilo odustala od nega i preorijentisala se na Pavaa Vladila.

Da li će se upornosti Ivane Mitrović isplatit ili ne saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC PORTAL i pogledate sve detalje u videu dostupnom ispod teksta:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter