Izvor:
04.12.2019 u 12:36
0

RADILA MU IZA LEĐA: Jelena Ilić imala kontakt sa mladim rijaliti učesnikom, dok je Ivan bio u rijalitiju! (FOTO)

MAMILA MUŠKE UZDAHE: Pogledajte kako je Jelena Golubović izgledala pre 15 godina! (FOTO)

Dario Šogorović izneo je još jednu informaciju koju do sada niko nije znao. Naime, on je u emisiji "Jutarnja kafica" priznao da se dopisivao sa Jelenom Ilić, dok je Ivan bio u rijalitiju:

Jelena je ozbiljna devojka. Meni je želja da zasnujem porodicu i da pored sebe imam pravu ženu. Da sada nemam devojku, izabrao bih Jelenu. Ivan nju ne zaslužuje! Da sam slobodan, ja bih se trudio oko nje – ispričao je Dario.

Odakle ti ideja da se ti baviš Jelenom? – zanimalo je voditeljku Vendi.

Ja njoj ni jednom nisam prišao od kako sam ušao ovde. Ja nju izuzetno poštujem. Jelena i ja smo čuli napolju dok je Ivan bio u rijalitiju – priznao je Dario.

Kako navodi, on bi joj pružio sve. Vodio bi je gde god poželi i kupovao sve što ona voli. Smatra da Ivan nikad neće brinuti o njoj na način koji ona zaslužuje.

STIŽE TATTOO MAJSTOR U VILU "PAROVI": Žabac odlučio da uradi novu tetovažu! Ona će biti dokaz njegove ljubavi! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter