Izvor:
24.03.2018 u 17:04
0

RAT BRANKE I DRAGOJEVIĆA: „Ti si klošar bez porodice, a žena ti je najveća ku****ina“!

Burno jutro u vili "Parova".

Branka Okuka ovih dana bila je mirna i nije preterano ulazila u rasprave, sve dok je tokom jutra nije prozvala Skrivena.

Skrivena je prozvala njene prijatelje, kao i kako to da ona glumi poštenu, a izlazi po splavovima. Ona je na to imala spreman odgovor:

– Mislila sam da si inteligentija, Skrivena, ali eto, prevarila sam se. Vidim da nisi informisana, pa ne znaš da moj brat već godinama živi u Beogradu i izlazim od moje 17 godine. Smanji doživljaje i prestani da prozivaš moje prijatelje. Takvi kakvi su – ja ih volim – rekla je ona.

Njena rasprava sa Skrivena se nije dopala Dejanu Dragojeviću, te je opleo po njoj, ali ona ga je u momentu prekinula:

– Evo, javio se i klošar Dejan Dragojević, koji se ne brine o svojoj porodicu, već o meni – rekla je ona.

Na ovo je reagovala i Dalila Dragojević, koja je Branku optužila da je laka, a ona joj uzvratila:

– Ti, ćuti. Ti si najveća ku**a bila, sad glumiš poštenu – rekla je Branka oštro, a Dalila je udaljena iz programa, kako bi emisija mogla da se nastavi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter