Izvor:
15.10.2016 u 23:08
0

RAZOČARALA GA: Marko i Ružica su se TOLIKO SVAĐALI da je čitav SPLAV gledao u njih, RAZLOG ĆE VAS ŠOKIRATI!

Marko Perović je bio gost naše redakcije gde je odlučio da ispriča ne tipičnu situaciju koja mu se dogodila prethodno veče.

Ludo smo se zabavljali sinoć, tu je bila i Ružica koja je bila zvezda večeri…Pred kraj samo otišao u toalet, a kada sam se vratio imao sam šta i da vidim. Ružicu koja plaća ceo račun! Tu smo počeli da se svađamo, ja znam da je ona džek i da to njoj nije problem,ali te večeri je bila moj gost! Nisamo mogao to da prihvatim, ali ona je insistirala. Ružica je neverovatna devojka, pravi je brat! Ali stvarno nije trebalo da plaća račun– rekao je Perović.

HappyTv.rs
Foto:Facebook/marko.perovic89

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter