Izvor:
16.10.2018 u 15:03
0

SAMO ZA HAPPY.RS: Jelena Ilić otkrila koje su dve takmičarke zaljubljene u Ivana!

Progovorila je o poljupcu između Ivana Marinkovića i Ilijane Vagić. Jelena Ilić iskreno govori o emocijama prema svom izabraniku, ali otkriva i da su dve takmičarke zaljubljene u Ivana. Nema ,,dlake na jeziku", pa je započela od goruće teme:

1. Sinoćna žurka bila je veoma turbulentna, ali najupečatljivije bio je poljubac između Ilijane i Ivana. Koliko te je povredio njegov postupak prema tebi, kada je odmahnuo rukom ne želeći da se skloni od nje?

– Nikakav poljubac se među njima nije desio. Taj vid bliskoti i prilaska je već dobro poznat, kada je njihov sukob u pitanju. Redovno se dešava da Ilijana pa i Šmizla, pokušavaju da ,,zavode“ Ivana, da bi mu na taj način prišle što bliže, a onda sledi niz uvreda na njegov račun. Videla sam deo tog plesa sinoć i nema, razloga za brigu. Ivanu verujem više nego bilo kome. Znam koliko je iskren i nikakav uticaj sa strane nas neće poremetiti.

2. Pokazala si se kao dobra rijaliti snajka, pa da li ćete ovekovečiti vašu romansu rijaliti svadbom ili nevolje u raju naslućuju raskid?

– Ivan zna odlično koji je moj stav po pitanju toga. Nikada se ne bih venčala u rijalitiju. Nisam pristalica svadbi, ni van rijalitija. Smatram da je zajednički život sa nekim podjednako lepa stvar i bez potpisa na papiru. Svedoci smo koliko u današnje vreme traju brakovi. Ne želim da moje venčanje bude deo rijalitija a sa tim se složio i Ivan. Ko zna, možda jednog dana promenim mišljenje pa se Ivan i ja venčamo. Za sada uživamo u našoj ljubavi, iako se mnogi nadaju našem raskidu i slade se kada se posvađamo.

3. Tvoja britkost oduševljava gledaoce, ali se ne uključuješ u diskusije, zbog čega? Budući da te publika zna kao takmičarku koja uvek ima šta da odgovori, sa time u vezi, da li zbog toga jer si našla dečka i opustila si se, ili je pak, nešto drugo u pitanju?

– Drago mi je ukoliko je tako. To mi je zaista najveći kompliment, ništa se nije promenilo. I dalje imam odgovor na svako pitanje i komentar na svaku situaciju u vili. Jedino zbog čega se povučem akda njih više pričau glas, cika i vriska me mnogo remete.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter