Izvor:
25.03.2019 u 08:44
0

SAMO ZA HAPPYTV.RS ELVINOVA NANA ŠAHA KOMENTARIŠE: Žao mi je što je Izabela izašla, ona nije „čista“! (FOTO)

Odluka učesnika rijaliti programa "Parovi" Elvina Kadrića da napusti šou šokirala je mnogobrojne fanove.

Naime, jedan od ovogodišnjih favorita sinoć je bio ubedljivo prvoplasiran, ali je iskoristio ponudu Produkcije da izađe umesto najniže rangiranog takmičara, Đorđa Tomića.

Po izlasku iz velelepne vile "Parova" portal happytv.rs razgovarao je sa porodicom takmičara, a Elvinova baka Šaha, i dalje je žestoko protiv njegovom vezom sa Izabelom Alijoski:

– Drago mi je što je Elvin izašao i što ću ga napokon videti, ali volela bih da je Izabela ostala! Mnogo mi smeta njeno ljubavisanje, što mu ne da da diše, stalno mu se "kači". Ona nije zdrava, meni ona deluje bolesno – rekla je Elvinova baka.

Na pitanje šta bi uradila da se Elvin pojavi sa Izabelom na kućnom pragu, gospođa Šaha je odgovorila:

– Smeta mi njeno ponašanje, ne mogu da kažem, branila ga je. Možda ću je vremenom prihvatiti, videćemo – istakla je gospođa Šaha.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter