Izvor:
16.11.2018 u 16:51
0

SAMO ZA HAPPYTV.RS IZABELA ALIJOSKI: „Pored Elvina odmaram svoj um i lečim dušu!“

Izabela Alijoski, bivša devojka Nikole Lakića, ne preza od ulaska u moguće sukobe sa takmičarima, kako bi se izborila i ostala do samog kraja rijalitija.

Poznata po svom britkom jeziku, Izabela se ni ovoga puta nije suzdržavala, te je za naš portal direktno i koncizno odgovorila na pitanja, koja interesuju celu naciju:

1. Kako si sama izjavila, u poslednje vreme Elvin Kadrić i ti ste postali veoma bliski.Misliš li da vaše drugarstvo može da preraste u nešto više i možeš li uopšte sebe da zamisliš u ozbiljnoj vezi sa Elvinom?

– Odnos koji mi imamo se čak ne može nazvati ni prijateljskim.Preteška je to reč.Spontano smo se zbližili i počeli da se upoznajemo upravo kroz razgovor.Elvina ne gledam kroz rijaliti, već kao nekog sa kim odmaram svoj um, pa sebi dajem oduška ovde, a to mi je itekako potrebno.Moj interes u našem odnosu je da lečim dušu i odmaram um.Stvarno ga ne gledam kao muškarca sa kojim bih mogla biti u vezi.

2. Sinoć si takođe provocirala Elvina, govoreći da si sigurna da je loš u krevetu.Da li si to namerno uradila, želeći da u njemu probudiš nešto više?

– To nije bila provokacija.Ja to zaista mislim.

3. Primetili smo da te je ulazak Irme Serjanić totalno izbacio iz takta, te si prilično burno reagovala.Da li je to zbog toga što se plašiš da Irma ne iznese neke detalje o tebi, koje bi šokirale javnost?

– Bezobrazluk i prljava igra su stvari koje iritiraju moje vijuge.Najviše me poremeti kada neko iznosi "proverene informacije" o meni koje su lažne, koje su dezinformacije.Ja ću odreagovati svaki put kada mislim da je to potrebno, a mislim da se druga strana više uzbudila sa željom da ostavi utisak dominantne osobe.

4. Smatraš li da svojim učešćem doprinosiš ovom rijalitiju?

– Smatram da ne doprinosim rijalitiju i da bi trebalo što pre da ga napustim.Pre svega želim da izađem zbog zdravlja koje trpi svaki put kada sam ovde, kako psihičko, tako i fizičko.Tako da me ta situacija koči da uradim nešto po tom pitanju.Brojim dane do svog izlaska.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter