Izvor:
10.09.2016 u 03:34
0

SELFI IZ GRADA SVETLOSTI: Evo u koga je ZALJUBLJENA Zorica – a NIJE Gasttozz! (FOTO)

Najpoznatiji ljubavni par iz luksuzne zemunske vile trenutno uživa u Parizu. Nenad Marinković Gasttozz i Zorica Dukić u poseti su kod Nenadove mame, ali to vreme rešili su da iskoriste i tako što će se šetati po velelepnoj francuskoj prestonici. Naravno, oni ne propuštaju da skoro svaki delić svog odmora podele i sa svojim vernim fanovima na društvenim mrežama, tako da skoro pa uživo svi mi koračamo gradom svetlosti.

Na Zoričinom Instagram profilu osvanula je fotografija sa krstarenja Senom. Selfi Zorice Dukić obasjane suncem upotpunjen je i sasvim logičnim komentarom.

Zaljubljena u Pariz – kratko i jasno je napisala Dukićeva, a mi verujemo da joj tu zaljubljenost Gale i te kako oprašta.

Uostalom, nije lako boriti se za naklonost sa jednim od najlepših gradova na svetu.

A photo posted by Zorica Dukic (@draguljce) on

A photo posted by Zorica Dukic (@draguljce) on

A photo posted by Zorica Dukic (@draguljce) on

A photo posted by Zorica Dukic (@draguljce) on

HappyTv.rs
Foto: Instagram/draguljce

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter