Izvor:
07.11.2016 u 18:11
0

Skandal koji će potresti Hrvatsku: Slađa otkrila ko je sve iz državnog vrha želi! (foto)

Bivša učesnica "Parova" Slađana Slađa Petrušić oduvek je bila bez dlake na jeziku. Ipak, ono što je sada izjavila mnoge će veoma potresti.

– Istina…ne znam što vide u meni, ali rvacki političari…barem njih 20-30 me želi pod jaja…pišu poruke, čame na parkingu satima i… tako već godinama…zamislite da morate živjeti s tim da ste bili pod jajima rvackom političaru…pa ja bih se ubila! Razmišljam ja i…hebote…idejica…da sam pakirala jednog po jednog u crnu vreću danas bi nam svima bilo bolje…a mogla sa…a nisam…a mogu još uvijek…Za bolje sutra…Moderna revolucionarka… – napisala je Slađa na svom Facebook profilu.

Ona je bez imalo pardona javno otkrila da je veliki broj Hrvatskih političara želi, da bi rado sa njom delili krevet ali da ona to kategorički odbija.

Slađa se nije libila i nije štedela reči iako zbog ove njene izjave mnogi mogu imati posledice, a jedna od posledica može biti i razvod braka, s obzirom da su oni o kojima Slađana ovde govori većinom u dugogodišnjem braku.

Ona je i ranije imala ovakve izjave, međutim ovo je vrhunac, a šta će biti epilog videćemo vrlo brzo.

Pogledajte Slađinu objavu:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/sladjana.sladja.104

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter