Izvor: HappyBSC
30.11.2020 u 10:00
0

SKANDALOZNO! SARMA JE KRIVA ZA SVE: Miš u rupi a crv nikad ŠKRTIJI (VIDEO)

Stari poznanici su ukrstili koplja. 

Naime, Gasttozz je na sve načine pokušavao da ubedi Požgaja da ga Šmizla mrzi. 

Sve je počelo kada je Jovana Novakov oplela po nekadašnjem takmičaru uz opasku da je on škrt i da nikome ništa ne plaća. 

– Ne možeš ti da pričaš o piću i cenama istih jer ti nikome nikada ne plaćaš ništa. Ni crv ti nije ravan – rekla je Jovana

Potom je usledio brutalan odgovor Požgaja:

OVO MORATE ZNATI

DAĆIĆ: Oštra osuda politizacije pandemije!

HOROR U NIŠU: Starica (81) nađena mrtva u dvorištu

NOĆ U BEOGRADU: Lakše povredjen muškarac u udesu u Novom Beogradu

STRAVIČNO U KRALJEVU: Evo šta je policija zatekla u kući nakon što je Dobrivoje otišao u bolnicu i rekao da je popio sonu kiselinu

– Pa ja sam i rekao da ne plaćam nigde, pa ni kod tvog dečka u restoranu nikada nisam platio. Nisam ja kriv što me ljudi vole bio je jasan Aleksandar Požgaj. 

Haos se nije smirivao ni u momentima kada je Šmizla na sve načine pokušavala da iznudi komentar kako je Požgaj želeo da smesti Ilijani mnogobrojne stvari i slao poruke kako bi onanapravila grešku. 

– Ali ti nije uspelo – bila je jasna Šmizla. 

Ova takmičarka je iznela šokantne detalje da Požgalj sdve radi smišljeno kako bi izmanipulisao pojedine osobe.

Netrpeljivost među njima je kulminirala. 

Jovana je iznela detalje koji su se čuvali u strogoj tajnosti:

– Ti vrlo dobro znaš šta si radio i govorio u manastiru – počela je ona ali ju je prekinuo maher rijalitija pitanjem, koliko su danas sarme, pokušavajući na taj način da skrene pažnju sa teme koja mu se ne dopada, i dodao da govori istinu  samo pred Bogom. 

Međutim, Šmizla je nastavila u istom ritmu, nije odustajala od namere da ga ponizi:

– Ti znaš zašto si morao da vadiš svog kuma i da se javljaš na telefon i pokrivaš ga, s obzirom na to da se taj miš krije i ne javlja – zapenila je Jovana Novakov. 

Detaljnije o ovom sukobu možete pogledati u video-prilogu ispod teksta:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter