Izvor: HappyBSC
30.11.2020 u 09:58
0

U VILU JE UŠAO MUŠKARAČINA BEZ GAĆA: Od njegovih reči trese se REGION! (VIDEO)

Stari maher je ušao u vilu. Ne časeći ni časa on je ukazao na greške pojedinim takmičarima, a pripadnicama lepšeg pola dao i savete za bolji plasman u zabavno-humorističkom programu.

Na samom početku Nejla se našalila sa Požgaljem i objasnila da je veći muškarac od njega, jer njegova ramena su previše uska. Smeh je preplavio vilu, a bivši takmičar je bio i više nego dobro raspoložen. 

– Dobra je Nejla. Ti imaš kapacitet, samo budi svoja. Ništa drugo, zapamti – rekao je Požgaj.

Požgaj se osvrnuo i na životnu priču Minje, za koju je istakao da razume koliko je to teško, ali da treba da bude jaka i izbori se tugom, jer je siguran da zaslužuje bolji život. 

– Svako od nas ima tešku životnu priča koja je rak rana. Ja svakako ne bih voleo da se nikome desi to što se desilo tebi. Ne volim više da slušam teške priče, ne mogu , nemoj mi zameriti, želim samo da se smejem – istakao je nekadašnji takmičar i dodao:

SVE O KORONI

UZBUNA ZBOG KORONE: Zabranjuju se proslave i časovi muzike!

KORONA U BRAZILU: Još 24.468 novih slučajeva!

VAŽI OD DANAS: Za starije osnovce i srednjoškolce počinje nastava onlajn!

Lepa si devojka, gledaj da izađeš jača i bolja iz ovoga. 

A onda šok u vili. Nakon komentara kršnog Crnogorca o vešu, koji je isprovocirao Požgaja, usledio je skandalozan odgovor:

– Druže ja ne nosim gaće uopšte! A što si ti ljubomoran na mene?! Pa nisam ti ja kriv što ti više nisi to što si bio – zaključio je Aleksandar Požgaj ovu temu.

Svi saveti Požgalja zabeleženi su videu ispod teksta:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter