Izvor:
16.02.2019 u 15:59
0

ŠMIZLA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Otkrila za Happytv.rs ŠTA zaista misli o Kadri i novoj takmičarki, kao i ZAŠTO štiti Požgaja!

Jovana Novakov-Šmizla, kontroverzna rijaliti igračica odlučila je da otvori srce i odgovori na neka od najintrigantnijih pitanja.

Otkako si ušla u rijaliti pokušavaš da zaštitiš Požgaja od drugih devojaka, odvajala si ga od Aleksandre, od Dine, kako si i sama rekla ideš po kući i teraš devojke od njega. Zašto to radiš? Misliš li da mu treba bebisiterka da ne prevari svoju ženu?

-Aleksandra gledam kao prijatelja, a Ivanu jako volim i poštujem. Aleksandra je kao i ja, zaštitnički nastrojena, to kapiram. Ali da je preterao, preterao je, sa Meom, Dinom i Ilijanom.

Otvoreno si pokazala svoju antipatiju prema Elvinu Kadriću, što je izazvalo negodovanje njegovih fanova. Zašto ga ne simpatišeš? Da li imaš neki konkretan razlog za to?

-Ne, nije on meni antipatičan, samo mi se nije svidelo njegovo ponašanje prema Izabeli i prepotentan je. Objasnio mi je neke stvari i sad imamo super komunikaciju.

Pre neki dan Natali i ti ste imale sukob u kome su razmenjene teške reči. Natalija te je nazvala nimalo laskavim imenima. Da li te njene reči dotiču i šta misliš o njoj generalno?

-Nemam neko posebno mišljenje o njoj. Njene reči me ne dotiču, ni reči većine drugih učesnika, ali ne volim kada mi neko dira porodicu, a ona je pričala negativno o nekom od članova iste. Svidela mi se kada je ušla, imam zamerku samo na oblačenje i ponekad ponašanje jer je udata žena i ima dva odrasla sina, ali Bože moj, to je njena stvar.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter